Zoek
Miserable
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
375 g gemalen amandelpoeder
425 g suiker
10 stuks eieren
300 g eiwit
80 g boter
100 g tarwebloem
Bereiding
1
- klop de amandelpoeder op met de eieren
2
-vermeng hierdoor de gezeefde bloem en de gesmolten boter
3
-verwarm de suiker in de oven (200°C)
4
-klop de eiwitten op met de verwarmde suiker tot een stevig schuim
5
-spatel dit opgeklopt eiwit onder het beslag
6
-verdeel over twee bakplaatjes (40 X 30 cm hoogte 1 cm) die -bedekt zijn met bakpapier
7
-afbakken op 200°C gedurende 20 minuten
8
-laten afkoelen op de bakplaatjes
9
-spuit met spuitzak spuitmondje 10 op een zijde van het beslag1
0
-bedek de crème met het tweede beslag, druk stevig aan en verwijder het bakpapier1
1
-smeer een dunne laag crème op het bovenvlak1
2
-bedek met gezeefde bloemsuiker en een deel cacaopoeder1
3
-versier met gebrande amandelen
Miserable is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
SOS Piet - Misérable
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Taart van miserable met kokosvulling
105 min
Nagerecht
Bekijk recept
tarte miserable
70 min
Nagerecht
Bekijk recept
Miserable
0 min
Bekijk recept
SOS Piet - Misérable
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Taart van miserable met kokosvulling
105 min
Nagerecht
Bekijk recept
tarte miserable
70 min
Nagerecht
Bekijk recept
Miserable
0 min
Bekijk recept