TAART DRIEKONINGENTAART

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 OVEN VOORVERWARMEN OP 200 GRADEN . DE AMANDELPOEDER , SOLO VLOEIBAAR , DE EIEREN EN VANNILLESUIKER TOT EEN GLADDE DEEG MAKEN . LEG EEN VEL BLADERDEEG IN EEN VORM EN BAK DIE EEN VIERTAL MINUTEN VOOR . LEG HET DEEG IN DE VOORGEBAKKEN DEEGVORM , STRIJK DIE GLAD EN LEG ER WILLEKEURIG EEN BOON IN . LEG DE ANDERE DEEGROL ER NU BOVENOP EN DRUK ED RANDEN GOED AAN . KERF VOORZICHTIG STREPEN IN HET HET DEEG EN WRIJF DEZE IN MET EEN LOSGEKLOPTE EIDOOIER . BAK DE TAART TOT ZE GOUDBRUIN IS ONGEVEER 35 MINUTEN .

TAART DRIEKONINGENTAART is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Driekoningentaart met chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart met appels
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart met een verrassende vulling
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept