Zoek
Rijsttaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 liter melk
100 gr dessertrijst
2 zakjes vanillesuiker
3 eieren
50 gr boter
150 gr kristalsuiker
25 gr vannnillepoeder of vanille-extract
1 vel kruimeldeeg
Bereiding
1
Rijst spoelen in een fijne zeef
2
Boter smelten + rijst toevoegen
3
Melk toevoegen (beetje overhouden om de vanillepoeder in op te lossen)
4
Aan de kook brengen – ongeveer 30 min laten koken op een zacht vuur
5
Suiker toevoegen
6
Melk met opgeloste vanillepoeder + eierdooiers toevoegen
7
Eventjes laten koken
8
Opgeklopt eiwit er onder mengen
9
Rol het kruimeldeeg uit en bekleed hiermee de ingezette taartvorm1
0
Gedurende 25 min in oven van 175°
Rijsttaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept