Rijsttaart

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst spoelen in een fijne zeef
  • 2 Boter smelten + rijst toevoegen
  • 3 Melk toevoegen (beetje overhouden om de vanillepoeder in op te lossen)
  • 4 Aan de kook brengen – ongeveer 30 min laten koken op een zacht vuur
  • 5 Suiker toevoegen
  • 6 Melk met opgeloste vanillepoeder + eierdooiers toevoegen
  • 7 Eventjes laten koken
  • 8 Opgeklopt eiwit er onder mengen
  • 9 Rol het kruimeldeeg uit en bekleed hiermee de ingezette taartvorm1
  • 0 Gedurende 25 min in oven van 175°

Rijsttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept