Zoek
havermoutkoekjes
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
175 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker
100 gr zelfrijzende bakmeel
1 ei
125 gr zachte solo
125 gr havermout
chocoladedruppels (volgens eigen smaak)
Bereiding
1
- Doe alle ingrediënten in een grote kom.
2
- Kneed het deeg totdat alles goed gemengd is.
3
- chocoladedruppels toevoegen en nog eens kneden
4
- Maak van het deeg rolletjes en leg ze op een bord.
5
- Laat de rolletjes gedurende 45 minuten opstijven in de koelkast.
6
- Verwarm de oven ondertussen op 160°C of op stand
3
7
- Haal de rolletjes uit de koelkast en snij ze in plakjes.
8
- Leg de plakjes op een bakplaat.
9
- Laat de koekjes 25 minuten bakken.1
0
TIP! Leg de koekjes ver genoeg uit elkaar want ze rijzen nog zeer veel in de oven. Anders1
1
krijg je een bakplaat die helemaal gevuld is met havermout.
havermoutkoekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min
Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept
Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min
Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept