Fijne chocoladetaart

5
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Leg het deeg op het bakpapier en leg er een handvol gedroogde bonen of erwten op. Zet 15 minuten in de oven.
  • 3 Verwijder de bonen en het bakpapier.
  • 4 Verwarm de melk met de room en de suiker. Haal van het vuur en roer er de in blokjes gebroken chocolade door, tot het mengsel egaal is. Laat lauw worden.
  • 5 Kluts het ei met de eidooiers en meng dit door het chocolademengsel.
  • 6 Schep de vulling in de taartbodem en zet nog 20 minuten en de oven.
  • 7 Laat de taart afkoelen op een rooster.

Fijne chocoladetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept