Chocolademousse Punta d'Ouro

4
150 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de gebroken chocolade, boter en vanille in een pan au bain marie boven een pan heet water. Roer af en toe zodat alles gemengd is. Splits ondertussen de eieren.
  • 2 Verwijder de pan met water en meng er het eigeel doorheen.
  • 3 Sla het eiwit stijf totdat er pieken ontstaan en meng dit voorzichtig door het chocolade mengsel totdat deze glad is.
  • 4 Doe de mousse over in 4 glazen en laat deze minimaal 2 uur in de koelkast opstijven en afkoelen.
  • 5 Garneer met een cocktailkers

Chocolademousse Punta d'Ouro is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept