Chocoladecake in zomertenue

8
100 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter met de suiker tot een romige massa (of tot alle suikerdeeltjes volledig opgenomen zijn door de boter).
  • 2 Voeg een voor een de eieren toe en roer glad.
  • 3 Zeef de bloem boven het mengsel en meng alles goed door, tot een homogeen beslag.
  • 4 Voeg het cacaopoeder en de chocolade toe. De chocolade kan in kleine blokjes toegevoegd worden of geraspt worden.
  • 5 Vet een ronde bakvorm in en bestuif met bloem.
  • 6 Bak de cake ongeveer een 60-tal minuten op 180°C.
  • 7 Laat de cake nadien afkoelen in zijn vorm en na een 10-tal minuten haal je hem best uit de vorm om verder af te koelen op een rooster.
  • 8 Als de cake afgekoeld is kan je hem versieren met fondant.

Chocoladecake in zomertenue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept