Zoek
CRUNCHY CAKE
10
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 GRAM ZELFREIZENDE BLOEM
200 GRAM VANILLESUIKER
200 GRAM GEZOUTEN BOTER
4 STUKS KAKELVERSE EIEREN
200 GRAM GECRUSHTE WALNOTEN
Bereiding
1
VERWARM DE OVEN VOOR OP 170 GRADEN. MENG DE BLOEM, BOTER EN VANILESUIKER EN VOEG DE EIEREN TOE. PLET DE WALNOTEN TOT FIJNE STUKJES EN VOEG DEZE BIJ HET MENGSEL. BEBOTER EEN CAKEVORM EN BAK DE CAKE ONGEVEER 30 MINUTEN OP 170 GRADEN.
CRUNCHY CAKE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Crunchy kipfilet
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Crunchy geitenkaaslollipops
45 min-
Snack
Bekijk recept
Crunchy koekreep
20 min-
Bekijk recept