Malse vanillewafels

45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1- Doe de boter (solo) en suiker +vanillesuiker in een kookpot en zet op een laag vuurtje tot alles gesmolten is (OPGELET! niet koken of bakken, boter moet geel blijven), zet dit dan van het vuur
  • 2
  • 2- Scheidt de eieren en voeg het eigeel bij het botermengsel en klop het eiwit op
  • 3
  • 3- Meng de 2 soorten bloem onder elkaar en zeef deze onder het botermengsel, daarna mag het eiwit erbij (voorzichtig onderspatelen)
  • 4
  • 4- Bak de wafels in je wafelijzer en laat ze afkoelen op een rooster en bewaar ze in een afgesloten doos.
  • 5
  • 5- De wafels zullen eerst hard zijn, maar na een dag zijn ze lekker mals.
  • 6
  • 6Smakelijk!

Malse vanillewafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Malse vanillewafels
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillewafels
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Zachte vanillewafels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Vanillewafels
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Halloweencake
Nagerecht
Bekijk recept