1 Klop de boter met de suiker tot een romige massa.
2 Voeg een voor een de eieren toe.
3 Zeef de bloem met het bakpoeder bij het deeg.
4 Roer het vanille-extract door de mascarpone, voeg dan toe aan het deeg.
5 Prak de banaan en voeg ze toe aan het deeg.
6 Vul cupcakevormpjes tot 2/
3
7 Bak 20 minuten in een op 170° voorverwarmde oven.
8 Laat de cupcakes 5 minuten in het bakblik en haal ze dan uit de vorm om op een rooster te laten afkoelen.
9 Klop 150 ml slagroom stijf met vanillesuiker, spuit toefjes op de afgekoelde cupcakes en zet ze in de koelkast.1
0 Maak ganache met 50 ml room en 50 g chocoladecallets. Laat afkoelen tot lichaamstemperatuur en lepel op elke slagroomtoef een eetlepel chocoladeganache. 1
1 Werk af met een maraschinokers en cupcakesprinkels.