Banana split cupcakes

12
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de boter met de suiker tot een romige massa.
  • 2 Voeg een voor een de eieren toe.
  • 3 Zeef de bloem met het bakpoeder bij het deeg.
  • 4 Roer het vanille-extract door de mascarpone, voeg dan toe aan het deeg.
  • 5 Prak de banaan en voeg ze toe aan het deeg.
  • 6 Vul cupcakevormpjes tot 2/
  • 3
  • 7 Bak 20 minuten in een op 170° voorverwarmde oven.
  • 8 Laat de cupcakes 5 minuten in het bakblik en haal ze dan uit de vorm om op een rooster te laten afkoelen.
  • 9 Klop 150 ml slagroom stijf met vanillesuiker, spuit toefjes op de afgekoelde cupcakes en zet ze in de koelkast.1
  • 0 Maak ganache met 50 ml room en 50 g chocoladecallets. Laat afkoelen tot lichaamstemperatuur en lepel op elke slagroomtoef een eetlepel chocoladeganache. 1
  • 1 Werk af met een maraschinokers en cupcakesprinkels.

Banana split cupcakes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Limoen-cheesecupcakes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Vanilla banana
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Banana split suprème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Malva pudding
15 min- Nagerecht
Bekijk recept