Supersnel "appeltaarttoetje" met ijs.

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • 2 Schil de appels en maak er plakjes van. besprenkel met wat citroensap, zodat ze niet verkleuren.Vet een lage taartvorm van ca 20 cm in en bekleedt de vorm met het deeg. Roer jam en honing door elkaar en verdeel het over het deeg.Drapeer de appelschijfjes op het jam-honingmengsel en strooi er poedersuiker over en daarna het amandelschaafsel.Bak het geheel gaar in ca 10 min.
  • 3 Snij de taart in stukken en laat even iets afkoelen tot lauwwarm en leg vlak voor het serveren er een bolletje ijs op.Strooi wat amandelschaafsel en of poedersuiker over het geheel.
  • 4 .
  • 5 .
  • 6 .

Supersnel "appeltaarttoetje" met ijs. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel rijstpannetje met tuinbonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Notenkoekjes met chocoladesteentjes
60 min -
Bekijk recept
Supersnel Kerstsoepje met Hollandse garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept