Zoek
Frangipannetaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eieren
150 gram amandelpoeder
150 gram bloemsuiker
120 gram bakboter
50 gram bloem
1 rol bladerdeeg
100 gram abrikozenconfituur
Bereiding
1
- Verwarm de oven voor op 180 graden
2
- Smelt de boter op een zacht vuurtje
3
- Doe alle ingrediënten in een kom
4
- Roer goed alles fijn met een klopper
5
- Lang genoeg roeren zodat de massa zich bindt
6
- Leg het bladerdeeg in de vorm en prik erin
7
- Smeer er de abrikozenconfituur op
8
- Stort het amandelmengsel in de vorm en zet 35 minuten in de oven op 180 °
9
Tip:1
0
Je kan ze bedekken met glazuur of confituur.1
1
Je kan in de taart zelf, op de confituurlaag, partjes appel of peer leggen.
Frangipannetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept