Appeltaart op grootmoeders wijze

12
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appelen, ontdoe ze van het klokhuis en snij ze in kleine stukjes.
  • 2 Meng de bloem, suiker, melk, olie, eieren tot een mooi beslag, voeg er de appelen bij en meng alles goed.
  • 3 Beboter en bebloem een ronde bakvorm, voeg het beslag eraan toe.
  • 4 Bakken in een oven van 180 graden, gedurende 20 minuten.
  • 5 Na 20 minuten afbakken strijk men het glazuur erop en laat men het nog 20 minuten bakken.
  • 6 laat na het bakken de taart eerst 10 minuten afkoelen voor men hem uit de bakvorm haalt.
  • 7 RECEPT GLAZUUR.
  • 8 50 gram solo
  • 9 1 eetl. suiker1
  • 0 1 ei1
  • 1 Smelt de boter (niet te warm) voeg de suiker toe, klop het eitje erbij, en verdeel over je appeltaart.1
  • 2 Voor het opdienen kan men de taart nag afwerken met een beetje bloemsuiker.1
  • 3 EET SMAKELIJK1
  • 4 PS.Voor de liefhebbers, men kan aan het beslag ook altijd een beetje kaneel toevoegen.1
  • 5 (superlekker!!)

Appeltaart op grootmoeders wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept