Zoek
bananenbrood
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr zelfrijzend bakmeel
3 rijpe bananen
150 gr cristalsuiker
40 gr boter
1 ei
Bereiding
1
meng het ei met de suiker tot een schuimige massa, voeg de gesmolten boter toe
2
pureer de bananen en voeg bij de massa
3
zeef de bloem en vermeng die zacht onder het deeg
4
giet in een rechthoekige bakvorm
5
50 à 60 min in een voorverwarmde op 185 graden
6
smakelijk!
7
tip: plaats een tas water onderaan in de oven, zo kleeft de cake niet in de vorm
bananenbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bananenbrood
45 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Bananenbrood
45 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept