1 Sorry voor de slechte kwaliteit van de foto's. Van zodra ik de taart opnieuw maak, neem ik zeker en vast een betere foto! En dan nu het recept:
2 laat de boter smelten en mix met de vanillesuiker en de witte suiker
3 klop één voor één 4 eieren erdoor
4 voeg het zelfrijzend bakmeel toe en meng het met een houten spatel
5 meng driegrondige soeplepels cacoa erdoor
6 doe het mengsel in een ingevette springvorm en laat 45 minuten bakken op 170*Cwanneer klaar, snijd de taart doormiddenmaak slagroom door de room te mengen met 2 eetlepels suiker en plaats dit in de koelkast tot de taart is afgekoeldwanneer de taart is afgekoeld, smeer de slagroom op de onderste helft en plaats de 2 helften trug op elkaar. Nu maken we de glazuur:doe de poedersuiker samen met 2 eetlepels cacao in een pot en voeg 1 eiwit toe. Mix of meng dit tot het een dikke klonter is geworden
7 voeg nu een tweede eiwit toe en meng grondig zodat het iets meer vloeibaar wordt.
8 (als het niet gemakkelijk smeerbaar wordt, voeg dan wat water toe en meng het grondig)
9 doe de glazuur op de bovenste helft en decoreer de taart naargelang jouw goesting.Eet smakelijk!!1
0 TIP: Een snufje zout geeft het nog een betere smaak!