Zoek
SOS Piet - Patisseriehoorntjes
4
120 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
bladerdeeg
grove suiker
eigeel opgeklopt met water
Bereiding
1
haal het bladerdeeg uit de koelkast en versnij in lange repen van 2 à 3 cm
2
- neem een hoorntjesvorm en draai het deeg er losjes rond, beginnend van het puntje
3
- laat 2 à 3 cm van de bovenkant vrij
4
- smeer het opgeklopt eigeel over het deeg
5
- bestrooi met grove suiker
6
- leg de hoorntjes op een bakplaat met bakpapier
7
- zet dit in een VVW hete lucht oven van 180°C, gedurende 15 à 20 min
8
- haal ze uit de oven en laat ze afkoelen
9
- haal ze van de vorm en vul met banketbakkersroom (crème patissière)1
0
Puntjes:1
1
Smeer het bladerdeeg niet op voorhand in1
2
Rol het deeg losjes rond de vorm1
3
Bak op een lagere temperatuur
SOS Piet - Patisseriehoorntjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
PH SOS Piet - Aspergepuree
60 min
Bijgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappelen op de BBQ
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappelbeignets met ricotta
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappel met kaviaar
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept