1 Rol het bladerdeeg uit en leg het in de bakvorm. Duw goed aan en doorprik met een vork. Zet dit nog even in de koelkast tot de rijstpap klaar is op in de vorm te gieten. Maak een rijstpap : kook de melk met de vanillesuiker, het snuifje zout, safraan en 120 gram suiker. Doe er de rijst bij, roer en laat heel zachtjes verder koken tot de rijst gaar is. regelmatig roeren. Haal van het vuur. De eiwitten en eigelen van elkaar scheiden. Roer de eigelen onmiddellijk onder de rijstpap. Laat dit een kwartier rusten, wel regelmatig eens roeren. Klop de eiwitten met de resterende 30 gram suiker tot sneeuw. Spatel het tot sneeuw geklopte eiwit onder de rijstpap en giet het mengsel in de taartvorm zodat deze voor 3/4 gevuld is. Bak langzaam in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 40 min. Laat afkoelen op een taartrooster.