Amandelmadeleines

80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de eieren de enkele uren op voorhand uit de koelkast en laat de Solo op kamertemperatuur komen.
  • 2 Klop de Solo en de suiker met een houten lepel door elkaar. Voeg er de eieren stuk voor stuk aan toe en klop verder.
  • 3 Voeg de bloem, het zout en het amandelpoeder toe. Klop tot een homogene en luchtige massa.
  • 4 Laat 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
  • 5 Vet een bakvorm voor madeleines in met Solo Vloeibaar. Giet telkens 1 eetlepel van het mengsel in elk vormpje.
  • 6 Laat 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 170 °C.
  • 7 Laat 5 minuten rusten, haal de koekjes uit de vorm en herhaal tot het deeg op is. Haal de madeleines met behulp van en kunststof bakspateltje uit de vorm.

Amandelmadeleines is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker