Zoek
Confituurtaart
8
25 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 rollen bladerdeeg
150 à 200 gr confituur (abrikozen, pruimen,...)
Bereiding
1
- leg 1 vel bladerdeeg met het bakpapier in een groten taartvorm
2
- druk het deeg goed aan en prik er enkele keren in met een vork
3
- strijk de confituur uit over het deeg, hou 1 à 2 el opzij voor de afwerking
4
- snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van max 1 cm breed, leg ze in kruisvorm over mekaar
5
- schuif de taart gedurende 10 à 15 minuten in een op 200°c voorverwarmde oven
6
- haal de taart uit de oven en strijd de ruitjes in met wat lichtjes voorverwarmde confituur
Confituurtaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Confituurtaart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Confituurtaart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept