Zoek
Perentaart
8
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr zelfrijzende bloem
150 gr suiker
125 gr gesmolten boter
1 zakje vanillesuiker
4 eieren
2 grote peren
1 taartvorm van 24 cm diam.
Bereiding
1
- verwarm de oven voor op 180°C.
2
- de eigelen samen met de suiker tot een gelig schuim kloppen.
3
- voeg de vanillesuiker en de boter toe en meng goed onder elkaar.
4
- de gezeefde bloem toevoegen en goed mengen.
5
- klop het eiwit tot sneeuw en roer langzaam onder het beslag.
6
- giet in de vorm en verdeel gelijkmatig.
7
- schil de peren, snijd ze in lange plakken en verdeel in een cirkel op het deeg.
8
- bestooi royaal met suiker en laat ongeveer 45 min. bakken.
9
Gebruik je een taartvorm van 26 cm diameter, voorzie dan 3 peren.
Perentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept