Zoek
Speculaasmuffins
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
225 gr zelfrijzende bloem
50 gr speculaas
1 zakje bakpoeder
60 gr kandijsuiker
1 ei
2 dl melk
75 gr boter
Bereiding
1
- verkruimel de speculaas
2
- laat boter smelten in een steelpan
3
- meng de bloem met het bakpoeder, de verkruimelde speculaas en de kandijsuiker in een grote kom, maak een kuiltje in het midden
4
- klop in een andere kom het ei los met een vork en roer er de melk onder
5
- giet het mengsel in het kuiltje en meng onder de bloem
6
- roer ook de gesmolten boter snel door het deeg
7
- giet het deeg in muffinbakvormpjes en schuif gedurende ca 20 minuten n een op 200°C voorverwarmde oven
8
Goed voor ca 20 muffins.
Speculaasmuffins is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
35 min
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijn-speculaasmuffins
45 min-
Bekijk recept
Speculaasmuffins
35 min
Bekijk recept
SPECULAASMUFFINS MET AMANDEL
25 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept SPECULAASMUFFINS MET AMANDELSPIJS
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept