Zoek
VALENTIJN chocoladecake
10
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
7 stuks eieren
350 gr suiker
250 gr bloem
250 gr boter
2 zakjes vanillesuiker
1 dl melk
250 gr dessert chocolade
Bereiding
1
oven voorverwarmen op 220 graden
2
- scheid eieren- Klop de eigelen en de helft van de suiker tot schuim.
3
- Klop de eiwitten en de andere helft van de suiker tot schuim.
4
- Smelt de chocolade met de melk.
5
- Smelt de boter en doe er de eigelen onder.
6
- Voeg de bloem toe en de eiwitten.
7
- Verdeel het deeg over 2 potten.
8
- Doe onder 1 deel de gesmolten chocolade.
9
- Doe het chocolademengsel terug bij het gewone deeg en roer een heel klein beetje. 1
0
- Zet in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten en op 180 graden gedurende 1 uur. 1
1
- laat afkoelen en werk af met bloemsuiker
VALENTIJN chocoladecake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept
Jamkoekjes voor Valentijn
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Valentijn-gebakjes
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Valentijn? S Verleidelijke WHITE LADY Cocktail
Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijn Ontbijt
0-10 min -
Bekijk recept