Zoek
Notentaart
6
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
125 gr suiker
150 gr gemalen walnoten
2 eetlepels zelfrijzende bloem
1 taartvorm van 20 cm diam.
Bereiding
1
- de eigelen met de suiker goed kloppen tot een gelig schuim
2
- de noten toevoegen en goed mengen
3
- de zelfrijzende bloem toevoegen en goed mengen
4
- de eiwitten tot sneeuw kloppen en voorzichtig ondermengen
5
- 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 175°C
6
serveer eventueel met slagroom
7
ook lekker met chocoladeglazuur? (nog even proberen)
Notentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min
Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min
Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept