Tarte Tatin met camembert

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appelen en snij ze in dikke schijven. Smelt de boter in een pan. Laat de appelschijven aan beide zijden goudgeel kleuren en haal ze uit de pan. Vet een taartvorm in. Snij de camembert in plakjes. Schik de appelschijven waaiervormig in de taartvorm. Kruid met wat peper. Verdeel er de plakjes camembert over. Leg het deeg erover en stop de randen van het deeg in met de steel van een lepel. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Bak de taart 25 min in een voorverwarmde oven op 210°C. Haal de taart meteen uit de vorm. Versier ze met dragonblaadjes en dien op.

Tarte Tatin met camembert is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept