Zoek
ECHTE HASSELTSE SPECULAAS
8
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
325 gr donkere kandijsuiker
140 gr zachte boter
35 gr reuzel (varkensvet)
5 gr maagzout bicarbonaat
500 gr bloem
12 gr bakpoeder
12 gr speculaaskruiden
1 ei
75 cl melk
Bereiding
1
- Boter en suiker goed mengen.
2
-Het maagzout zeven met de bloem.
3
-De bloem, het bakpoeder en de kruiden aan het suikermengsel en alles mengen.
4
-Het ei en de melk toevoegen en kort kneden.
5
-24 uur laten rusten in de koelkast.
6
-Deeghompen van 60 gr maken en op bakpapier op de bakplaat leggen.
7
-15 minuten bakken op 230° C
ECHTE HASSELTSE SPECULAAS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Erwtensoep
100 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept