2 - doe de biscuits in een plastic zakje en sluit het goed af, gebruik een deegrol om de koekjes fijn de malen
3 - houd 25 gr van de koekkruimels apart en giet de gesmolten boter al roerend door de overige 150 gr koekkruimels
4 - vet de bodem van een springvorm (26cm doorsnede) in met een beetje olie
5 - verdeel de kruimelmassa over de bodem en druk deze goed aan, laat dit ca 1 uur koud staan
6 - week de blaadjes gelatine in koud water, meng de karnemelk, de kwark en de suiker met de handmixer door elkaar totdat de massa mooi glad is
7 - schep vervolgens het citroensap erdoorheen, knijp de gelatine uit in een steelpan en smelt deze op laag vuur, roer 3-4 el van de kwarkcrème goed door de gelatine en schep dit mengsel door de rest van de crème
8 - zet het geheel ca 15 minuten koud weg tot het begint te geleren
9 - klop de slagroom stijf en schep deze voorzichtig door de kwarkcrème1
0 - verdeel de crème over de taartbodem en zet het geheel opnieuw minstens 5 uur koud weg1
1 - neem de springvorm weg en druk de bewaarde koekkruimels tegen de zijkant van de taart