Zoek
Havermoutkoekjes
4
80 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
175 g suiker
2 zakjes vanillesuiker
100 g zelfrijzend bakmeel
125 g zachte Solo margarine
1 ei
125 g havermout (Quaker)
Bereiding
1
- Doe alle ingrediënten in een grote kom.
2
- Kneed het deeg totdat alles goed gemengd is.
3
- Maak van het deeg rolletjes en leg ze op een bord.
4
- Laat de rolletjes gedurende 45 minuten opstijven in de koelkast.
5
- Verwarm de oven ondertussen op 160°C of op stand
3
6
- Haal de rolletjes uit de koelkast en snij ze in plakjes.
7
- Leg de plakjes op een bakplaat.
8
- Laat de koekjes 25 minuten bakken.
9
TIP! Leg de koekjes ver genoeg uit elkaar want ze rijzen nog zeer veel in de oven. Anders1
0
krijg je een bakplaat die helemaal gevuld is met havermout.
Havermoutkoekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min
Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept
Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min
Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept