Zoek
Marmercake
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
250 gram suiker
250 gram zelfrijzende bloem
250 gram gesmolten boter
25 gram cacaopoeder (echte, geen nesquick)
Bereiding
1
- Meng de suiker en de eieren en klop ze goed op
2
- Voeg de bloem toe en geleidelijk aan ook de gesmolten boter
3
- Verwarm de oven op 175°
4
- Beboter en bebloem de bakvorm
5
- Doe bij de helft van het deeg het cacaopoeder
6
- Vul de bakvorm: begin met een laagje zuiver deeg, dan een laagje chocoladedeeg, weer
7
een laagje zuiver deeg, ...
8
- Roer voorzichtig met een lepel door het deeg om het gegolfde marmereffect te verkrijgen
9
- Bak de cake gedurende 40 à 45 minuten op 175°
Marmercake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rio choco
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische ijstaart met ananas
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
marmercake
70 min
Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake met walnoten
60 min
Gebak
Bekijk recept
Rio choco
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische ijstaart met ananas
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
marmercake
70 min
Nagerecht
Bekijk recept
Marmercake met walnoten
60 min
Gebak
Bekijk recept