Zoek
Perentaart
6
70 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el vloeibare honing
1 pakje vanillesuiker
10 grote peren
125 gr bloem
125 gr suiker
2 eieren
150 gr boter op kamertemperatuur
Bereiding
1
- schil de peren, verwijder het klokhuis, snij ze in dikke plakken of stukken
2
- verwarm de honing en de vanille in een grote pan, voeg de peren toe en verwarm enkele min op hoog vuur, giet ze in een beboterde schaal
3
- vermeng de bloem met de suiker, de eieren en de boter
4
- verdeel het mengsel over de peren en bak gedurende 45 à 55 min op 190°C tot de peren lekker zacht en goudbruin zijn.
Perentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept