Zoek
Gevulde notentaart
10
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr bloem (bodem)
150 gr witte basterdsuiker (bodem)
150 gr boter (bodem)
1 ei (bodem)
300 gr suiker (vulling)
1 el boter (vulling)
1 dl room (vulling)
250 gr noten (vulling)
1 tl zout (vulling)
Bereiding
1
1)Bodem: - bloem, basterdsuiker, boter en ei samenvoegen en beslag van kneden
2
- uitrollen en bakvorm met een laag bekleden
3
- genoeg overhouden voor een sluitend deksel op de taart
4
2) Vulling: - suiker en boter in een pannetje al roerend op het vuur langzaam laten kleuren
5
- van het vuur de room, noten (grof gehakt), en het snufje zout erdoor roeren
6
- vulling in de taart storten
7
- taart dichtmaken met overgebleven deeglap, 1 uur bakken in een oven op 240°C
8
Als extraatje kan er ook appel, banaan of krenten bij het notenmengsel!
Gevulde notentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min
Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept