2 Klop met de mixer of de keukenrobot de zachte boter met de suiker tot een romige massa. Klop de eieren los, vermeng ze met het boter-suikermengsel.
3 Strooi er de gezeefde bloem en het gezeefd cacaopoeder bij. Voeg er de melk aan toe. Roer goed glad.
4 Verdeel het beslag over twee goed ingevette en gebloemde bakvormen van 22 cm diameter. Bak de biscuits 15 tot 20 minuten in de oven op 180° C. Laat ze 5 minuten afkoelen in de vorm, en dan verder op een rooster.
5 Roer de zachte boter met de kaas en de bloemsuiker tot een glad mengsel. Voeg er het gezeefd cacaopoeder aan toe. Roer weer mooi glad.
6 Strijk drievierde van de botercrème uit op een biscuit. Leg de tweede biscuit erop. Bestrijk de randen en de bovenkant met de rest van de botercrème. Werk af met de chocoladekrullen. Zet minstens een half uur in de koelkast.
Zachte chocoladetaart met choco-kaasglazuur is een recept van Solo Open Kitchen