Kaastaart

4
280 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 200gr verkruimelde speculaas (goed fijn) met 80 gr boter, beleg daarmee de taartvorm en bak dit 10 minuten in de oven op 180°. De taartvorm hoeft niet eerst ingevet worden, de boter in de speculaas zorgt hiervoor.
  • 2 Meng vervolgens 400gr verse kaas en 400 gr magere platte kaas met 200gr suiker, 2 eieren, 2 tot sneeuw geklopte eiwitten en een vleugje vanille (of een beetje citroenschil met een mespuntje gember) tot er een glad mengsel ontstaat. Giet dit mengsel over het speculaasdeeg en bak vervolgens gedurende 30 minuten op 180°.
  • 3 Zet de taart 4 uur in de koelkast.
  • 4 Werk daarna af met bijvoorbeeld frambozencoulis om er een feestelijk tintje aan te geven

Kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept