Zoek
Bruine Suikertaart
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kant-en-klaar bladerdeeg
4 granny smithappelen
1 scheutje water
2 eieren
1 eidooier
250 gr bruine suiker
2 el geklopte room
Bereiding
1
- maak appelmoes van de appelen en het water (bereid dit op voorhand en laat afkoelen)
2
- rol het bladerdeeg uit in een lage bakvorm met de deegkant naar onder, verwijder het bakpapier, knip het deeg op formaat van de bakvorm
3
- klop eieren en eidooier met de bruine suiker en meng de geklopte room erdoor
4
- bedek de taartbodem met de appelmoes en verdeel er het bruinesuikermengsel over
5
- leg er enkele klontjes boter op en bak de taart 35 min in een voorverwarmde oven op
6
180°C
Bruine Suikertaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Suikertaart met amandelen
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lauwe suikertaart, gestoofde aardbeien met sichuanpeper en basilicumolie
1 min
Nagerecht
Bekijk recept
Suikertaart à la Grand-mère
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Waalse suikertaart
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept