Zoek
Yoghurtcake
12
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eieren
2 koppen suiker
2 koppen zelfrijzende bloem
1 kop maïsolie
1 kop yoghurt (liefst volle)
1 tl bittere amandel- of citroenessence
Bereiding
1
Klop de eieren met de suiker en de essence schuimig. Zeef de bloem en meng onder het eiermengsel. Voeg olie en yoghurt toe en meng goed. Giet het mengsel in een cakevorm en zet het ca. 30 min in de oven op 175°C.
Yoghurtcake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept