Zoek
Frangipanetaart
12
80 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eieren
5 el water
100 gr boter
1 stuk bladerdeeg
300 gr frangipanemix
abrikozengelei
bloemsuiker
Bereiding
1
- Bladerdeeg in taartvorm doen.
2
- Bladerdeeg insmeren met laagje abrikozengelei.
3
- Frangipanemix, eieren, boter en 5 el water gedurende 8 min. goed kloppen.
4
- De massa over de gelei strijken.
5
- Ev. reepjes bladerdeeg erover leggen.
6
- 15 min. laten rusten.
7
- Bakken in een voorverwarmde oven op 190°C gedurende 45 min.
8
- Bloemsuiker mengen met een klein beetje kokend water en dit over de nog warme taart strijken.
9
(tante Roza / Evers Zonhoven)
Frangipanetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept