Bavarois met chocolade

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    10 min/kooktijd 2 min/rusttijd 2 uur
  • 2 Laat de gelatine weken in koud water en wring uit. Verwarm de melk en laat de gelatine erin smelten. Voeg de cacao toe en vermeng alles met een klopper.
  • 3 Meng de melk met de cacao en de crème anglaise. Meng goed tot de kleur homogeen is.
  • 4 Verdeel het mengsel in vuurvaste schoteltjes of in kleine glazen.
  • 5 Bewaar 2 uur in de koelkast. Dien op met een koekje en eventueel een reste crème anglaise

Bavarois met chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept