Zoek
Vegetarische groententaart
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 halve paprika's, geel, groen of rood of..
1 grote of 2 kleine uien
2 eieren
1 el Solo Vloeibaar
1 blad bladerdeeg
peper en zout
1 el Solo Vloeibaar
1 potje Tartex Mexicano (Bioshop)
120 gr geraspte kaas (gratin)
Bereiding
1
-Verwarm de oven voor op 200°
2
-Vet met 1 el Solo Vloeibaar een ronde taartvorm in
3
-Schik er het blad bladerdeeg in zodat het net boven de rand uitkomt en prik er voldoende gaatjes in zodat het niet opzwelt en mooi krokant wordt
4
- Smeer het hele potje ( zo'n 18o gr is dat) Tartex Mexicano uit over het bladerdeeg (de bodem)
5
-Bak intussen de ui mooi glazig in 1 el Solo Vloeibaar en doe ze dan in de taartvorm
6
-Voeg de geklopte eieren, gekruid met peper en zout, toe en meng onder de ui
7
-Leg daarop de (eventueel geschilde) paprikareepjes voor de lekkere smaak en het mooie kleureffect
8
- Bestrooi met de kaas
9
- Zet in de oven op 180 a 200° gedurende zo'n 25 minuten1
0
De taart is lekker luchtig en krokant, geschikt voor elk seizoen en zeer snel klaar.1
1
Als je de Tartex koopt, vraag dan zeker naar het gratis receptenfoldertje!1
2
Wij eten zo'n taart makkelijk met z'n 2tjes op, zeer lekker als ze nog warm is.1
3
Eet smakelijk!
Vegetarische groententaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
CORNED BEEF EN GROENTENTAART
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Groententaart
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Groententaart
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Groententaart
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept