Quiche Toscana

8
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Springvorm voor taart met rechte randen (met antikleeflaag, 30 cm Ø)
  • 2 Stappen
  • 3 Rol het deeg uit tot een dikte van 1 millimeter. Vet de vorm in en bekleed bodem en wanden met deeg. Leg de gehakte spinazie op de bodem en kruid met zout, peper en geperste knoflook. Bestrooi met pijnboompitten en kruimels geitenkaas en leg de droogtomaatjes op de spinazie. Meng de melk en de bloem met een klopper en voeg de gebroken eieren al kloppend toe. Giet de saus over de spinazie. Schud de vorm een beetje. Bak de quiche 20 tot 25 minuten in een hete oven (200 tot 230 °C).

Quiche Toscana is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toscaanse frittata & salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met vegetarische balletjes en tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi in tomatensaus met prei
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met courgette en Toscaanse saus
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept