Zoek
Amandeltaartjes
6
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
180 g suiker
bloemsuiker
200 g mascarpone
6 eieren
2 dl light room
2 pakjes bladerdeeg
150 g amandelpoeder
Bereiding
1
Doe het deeg in de vormpjes en prik de bodem in met een vork.
2
Meng de suiker, het amandelpoeder en de eieren met de mascarpone tot een glad deeg.
3
Klop er de light room bij en verdeel over de vormpjes.
4
Bak ze in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
5
Bestrooi ze met de bloemsuiker als ze afgekoeld zijn.
Amandeltaartjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Amandeltaartjes met gepocheerde peer
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
30 Min Menu: Pastasaus, Pasta, Salade En Frangipane
20-30 min -
Bekijk recept
Amandeltaartjes met gepocheerde peer
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
30 Min Menu: Pastasaus, Pasta, Salade En Frangipane
20-30 min -
Bekijk recept