FLAMMKUCHEN MET SPEKJES, UI EN CREME FRAICHE

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op de bakplaat en druk de randen tegen elkaar.
  • 3 Besmeer het bladerdeeg met de cre`me frai^che en verdeel de ui en spekjes erover. Bestrooi met de geraspte kaas en bak de plaattaart in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
  • 4 Klop intussen een vinaigrette van de mosterd, azijn en olie. Meng de veldsla met de wortel en besprenkel met de vinaigrette.
  • 5 Serveer de flammkuchen met de salade.

FLAMMKUCHEN MET SPEKJES, UI EN CREME FRAICHE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Flammkuchen
110 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flammkuchen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine flammkuchen met gerookte zalm
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Flammkuchen met gruyère en groene asperges
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept