2 Steek met vormpjes sterretjes uit het brood. Verhit de Solo in een koekenpan. Klop het ei los met een scheutje melk en breng op smaak met peper en zout. Bak een omelet en steek er (een) sterretje(s) uit.
3 Maak de champignon met rode hoedje:
4 Kook het ei hard en laat het schrikken in koud water. Pel en halveer het. Maak een hoedje van een halve tomaat en zet er spikkeltjes op van mayonaise.
5 Maak het bananenbrood:
6 Verwarm de oven voor op 160° C. Bekleed een bakvorm voor brood met bakpapier.
7 Laat de Solo smelten en afkoelen. Prak de bananen met een vork. Zeef de bloem met het bakpoeder en meng er de suiker door. Klop de eieren los met het amandelextract en meng samen met de Solo door de bloem. Voeg de chocoladedruppels toe, meng opnieuw en schep het beslag in de broodvorm. Bak 60-75 minuten in de oven tot het brood mooi goudbruin is. Laat afkoelen op een taartrooster.
8 Maak de smoothie:
9 Blend alle ingrediënten tot een gladde, roze smoothie.