VIJF Slanke Boterhammetjes.Voor De Lunch Vlees

1
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 A ZALM BOTERHAM
  • 2 2 geroosterde boterhammen - Linesse, gerookte zalm, bieslook,, komkommer, cherrytomaatjes
  • 3 De boterhammen besmeren met Linesse, gerookte zalm erop met eventueel wat komkommer en cherrytomaatjes.
  • 4 Garneer met bieslook.
  • 5 B MEDITERRANE BOTERHAM
  • 6
    - 2 sneetjes volkorenbrood of een broodje, 7 kleine olijven met piment, rucola, 2 plakken parmaham.
  • 7 Snijd of hak de olijven fijn. Verdeel dit over het brood.
  • 8 Beleg het royaal met rucola en dek af met een plak Parmaham. Beleef de mediterrane smaaksensatie!!
  • 9 C BOTERHAM APPEL/KANEEL1
  • 0 Partjes appel op een boterham, bestrooien met kaneel en eventueel zoetstof.1
  • 1 Daarna in tosti ijzer.1
  • 2 Erg lekker. Ruikt naar appelflappen. 1
  • 3 D BOTERHAM MET BANAAN1
  • 4
    - 2 sneetjes brood, 1 banaan,2 plakjes magere kaas,( pittige ) paprikapoeder1
  • 5 De banaan in partjes snijden. Verdelen over het brood. Op elke snee brood een plakje magere kaas over/op de banaanpartjes leggen. Paprikapoeder erover strooien. Ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Wanneer de kaas gesmolten is, is het meestal goed.1
  • 6 E BROODJE ANANAS1
  • 7
    - Linesse naturel, blikje ananas op sap, broodje1
  • 8 Dep de ananas met een keukenrol af. Er zit anders teveel sap in. Smeer Linesse op een broodje en leg de ananas er op. Je hebt nu een heerlijk broodje, maar toch niet te veel calorieën. 1
  • 9 BRON Fit en slank

VIJF Slanke Boterhammetjes.Voor De Lunch Vlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept