Zoek
Meergranenbrood
4
120 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr meergranenbloem extra grof van AVEVE
22 gr Verse gist
15 gr Boter
10 gr zout
280 ml water
Bereiding
1
-Voeg de ingrediënten samen en kneed ongeveer 20 min of kneed in kneedmachine .
2
- Dek het deeg af en laat 40 min rijzen in een oven van 35 graden .
3
- Kneed het deeg opnieuw gedurende een 3 tal minuten .
4
- Bol op en leg het in een vorm .
5
- Laat terug afgedekt 40 min rijzen in de oven van 35 graden .
6
- Neem brood uit de oven , laat afgedekt staan en verwarm de oven nu op 200 graden .
7
- Bak het brood nu af gedurende 30 min .
8
- PS bij droge gist mag men maar 11gr gebruiken
9
- Smakelijk
Meergranenbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranentosti met rookvlees
15 min
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min
Snack
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranentosti met rookvlees
15 min
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min
Snack
Bekijk recept