1 - Bak de ciabattabroodjes af (als er 10' op de verpakking staat, doe ik 8' want ze moeten nogmaals in de oven)
2 - Haal de broodjes uit de oven en laat een beetje afkoelen
3 - Snij de broodjes (zoals je een pistolet snijdt)
4 - Bestrijk de helften met groene pesto
5 - Leg op de laag groene pesto fijne schijfjes tomaat (als ze te dik zijn en ze komen uit de oven & je begint snel te eten, kan het zijn dat ze enorm heet zijn)
6 - Leg op het laagje tomaat stukjes mozzarella (niet te veel aan de randen, anders smelt het ervan)
7 - Werk af met kruiden: peper, basilicum, oregano,...
8 - Zet de helftjes terug in de oven, maar zet ditmaal enkel de bovenverwarming van de oven aan. Als de mozzarella gesmolten is, zijn de broodjes klaar.
9 Smakelijk!
Ciabatta met mozzarella en groene pesto is een recept van Solo Open Kitchen