Zoek
BROOD PEPERKOEK
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
13 LEPELS WATER
2 EETLEPELS HONING
250 GR ZELFRIJZENDE BAKBLOEM
2 HELE EIEREN
250 GR BRUINE BASTERDSUIKER
1 EETLEPEL KOEKKRUIDEN
1 EETLEPEL SPECULAASKRUIDEN
Bereiding
1
ALLE INGREDIENTEN MENGEN ZONDER DE ZELFRIJZENDE BLOEM.GOED MENGEN TOT JE EEN VLOEIENDE MASSA KRIJGT.
2
DAARNA DE BLOEM BEETJE BIJ BEETJE TOEVOEGEN.
3
DEEG GOED MENGEN EN OPKLOPPEN TOT ER BELLEN OP KOMEN . BAKVORM INBOTEREN EN GOED BEBLOEMEN;
4
DEEG IN BAKVORM DOEN EN 1 UUR LATEN BAKKEN OP NET GEEN 175 GRADEN EN DAARNA DE LAATSTE 10 MINUTEN OVEN NAAR 130 BRENGEN . CONTROLE DOEN VAN DEEG .
5
DE KOEK ONMIDELLIJK UIT DE BAKVORM HALEN EN DIRECT IN ALUMINIUMFOLIE DRAAIEN OM TIJDENS HET AFKOELEN DE PLAKRAND TE VERKRIJGEN.
6
VOLLEDIG KOUD LATEN WORDEN IN DE FOLIE
BROOD PEPERKOEK is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept