Broodpudding

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Verwarm de melk met de suiker op een zacht vuurtje, totdat de suiker gesmolten is.
  • 3 Brokkel het brood, de koffiekoeken of sandwiches in kleine stukjs. Doe de kruimels in een kom en giet er de lauwe, gesuikerde melk op. Laat het brood hier enkele minuten in weken.
  • 4 Plet het geweekte brood daarna met een vork tot een dikke brij. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap de zaadjes eruit. Voeg deze samen met de rozijnen, kaneel en losgeklopte eieren toe aan het deeg.
  • 5 Giet dit in een ingevette bakvorm. Laat ongeveer 45 minuten in de oven op 200°C bakken.

Broodpudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept