Crostini met erwtenpuree

8
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de erwtjes gaar in de kippenbouillon. Giet ze af. Pureer de erwtjes met de munt. Kruid met peper en zout. Zet de puree 30 min in de koelkast. Snij 8 plakken uit het stokbrood en bak ze 10 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Besprenkel de warme crostini met wat olijfolie en wrijf ze in met de look. Klop de room op. Roer ze langzaam door de erwtenpuree tot een vast mengsel. Kruid met peper en zout. Lepel op elke crostini een hoopje erwtenpuree. Snij de gedroogde ham in reepjes en werk er de hapjes mee af. Serveer meteen.

Crostini met erwtenpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtenpuree
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met tuinerwtenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept