Lekker feestmenu met o.a. gevuld kalfsgebraad -

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng een Boursin (Look & fijne kruiden) met de light room tot een smeuïge, homogene mengeling. Doe er enkele gekookte spinazieblaadjes bij. Met deze mengeling kunt u vier plakken gerookte zalm beleggen. Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer. Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van. Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil.

Lekker feestmenu met o.a. gevuld kalfsgebraad - is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met jonge worteltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato I
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept