Quiche met tomaatjes en olijven

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem het croissantdeeg uit het blikje en beleg er de bodem en zijkanten van de quichevorm mee; druk de naden goed dicht
  • 2 Klop in een kom de eieren los met de roomkaas en slagroom (doe dit eventueel met een handmixer).
  • 3
  • 8Laat 10 minuten voor het aansnijden staan.
  • 4
  • 9Lekker met een spinaziesalade.
  • 5 Tip: in plaats van croissantdeeg kun je ook 5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries gebruiken.
  • 6
    Voorbereiding
    stijd: 15-20 minuten, plus 35-40 minuten oventijd en rusten.
  • 7 Voeg wat zout en peper toe.
  • 8 Schenk het mengsel in de taartvorm.
  • 9 Verdeel de tomaatjes en olijven over de vulling.1
  • 0 Bak de quiche in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar en goudbruin.

Quiche met tomaatjes en olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept