Panzanella met zuurdesembrood en buffelmozzarella

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 130°C. Halveer de tomaten en leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olie en kruid met peper en zeezout. Laat een uur roosteren in de oven.
  • 2 Trek het zuurdesembrood met je handen in stukken en voeg ze bij de tomaten. Besprenkel met Solo vloeibaar. Laat 30 minuten roosteren, samen met de tomaten. Haal de tomaten en het brood uit de oven en laat afkoelen.
  • 3 Verhit de grill op hoogste stand en laat de paprika's zwart blakeren. Doe ze in een plastic zakje om kort af te koelen en verwijder de schil. Snijd de geroosterde paprika's in fijne reepjes.
  • 4 Verdeel de tomaten en het zuurdesembrood over een grote schaal. Werk af met de paprikareepjes, kappertjes en basilicumblaadjes en besprenkel met balsamico-azijn.

Panzanella met zuurdesembrood en buffelmozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken mozzarellatosti
20 min
Bekijk recept
Courgetterolletjes
35 min Snack
Bekijk recept

Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept